14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

500 лв. глоба за мъж пребил жена във Варна

Най-четени

Още публикации

Административно наказание „глоба“ за причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие наложи Районен съд Варна на 36-годишен мъж.

Деянието е извършено на 23 август миналата година във Варна. Тогава, в условията на домашно насилие, 36-годишният подсъдим чрез нанесен шамар в областта на лицето, причинил на жената, с която живеел, лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядания по клепачите и в областта на скулата, обусловило чувство на болка и страдание, без разстройство на здравето.

36-годишният подсъдим е неосъждан досега. По силата на постигнато между страните и одобрено от съда споразумение с признание на вината, за извършеното престъпление по чл. 131, ал.1, т.5а от НК, Варненският районен съд наложи на подсъдимия административно наказание – глоба в размер на 500 лева. Той приема да заплати и направените по делото разноски за над 700 лева.

Съдебният акт е окончателен.

Снимка: Pixabay

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации