9.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, април 27, 2024

Общинският съвет – Варна се събира утре на заседание

Най-четени

Още публикации

Редовното заседание на Общински съвет – Варна ще се проведе в четвъртък – 28 март 2024 г., от 10:00 часа в зала „Пленарна“ на Община Варна. В предварителния дневен ред са включени 9 точки.

Една от тях е продължаване на процедурата по изграждане на нова учебна база на Математическата гимназия „Д-р Петър Берон“.

Изборът на постоянни и временни членове на Експертния съвет към фонд „Култура“ също фигурира в дневния ред. Съветниците трябва да решат и дали да дадат съгласието си за поставяне на паметник на стария капитан на Морска гара.

На гласуване ще бъде подложено предложението ОП „Паркинги и синя зона“ да продължи да управлява безвъзмездно имота на Рибарско пристанище – Варна в кв. „Аспарухово“.

Сред темите на заседание № 9 е отпускането на еднократни здравни помощи и на финансови средства за инвитро процедури. Съветниците ще разгледат и предложение за предоставяне на помощи за задоволяване на жизнени и комунално-битови потребности.

Снимка: ОбС- Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации