15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 4, 2024

Трагедия! Жена полетя с колата си в язовир “Батак“

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна – илюстративна

Сигнал за случилото се бил подаден от рибари снощи малко след 21.00 часа на телефон 112. В района на контра стената на язовир „Батак“ те забелязали движещ се към чашката на водоема лек автомобил, който навлязъл във водата и потънал. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Автомобилът е паднал бързо във водата, тъй като на мястото на инцидента има отвесен скат и дълбочината на язовира е към 5-6 метра.

Няколко часа по-късно возилото било извадено от водите на язовира. В него е открито безжизненото тяло на 59-годишна жена от Ракитово, която е и собственик на „Мерцедес“-а. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Тепърва разследването ще установява дали водачката на колата е паднала неволно в язовира или умишлено е натиснала педала на газта.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации