14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Борисов: Ще направя всичко възможно машините да останат на тези избори

Най-четени

Още публикации

Колаж: Будна Варна

Аз съм твърд привърженик на машинното гласуване и ще направя всичко възможно машините да останат.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента на въпрос дали в оставащото време до ваканцията ще предложат отваряне на Изборния кодекс заради машините.

Не мога да коментирам нещо, което е на белгийската прокуратура, отказа да коментира той темата за проверките във фирмите на Настимир Ананиев. А защо е била забавянето от 8 месеца той каза, че не знае. „Но е хубаво да се изчаква, за да се разбере за какво става въпрос, и тогава да се реагира. Защото едва ли не вчера излезе, че някой му прави това на Настимир Ананиев, а то се оказа на белгийската прокуратура“, допълни лидерът на ГЕРБ.

Той отново коментира темата за състоянието на финансите на държавата. И обясни, че затова идкат изслушване на служебния министър на финансите. Затова и поздравил, че природните агенции са останали да работят, за да няма оправдание, че някой им пречи. „Винаги истината излиза наяве и някой път с прискърбие установяваме какво е правено и как се е правилало, на години се забавиха в развитието на България„, допълни той.

Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а поводи всеки ден ни се дават за такава огромна политическа предизборна кампания в парламента. За мен парламентът нито е разследваща институция, нито е място, където се дават присъди, нито е мястото, както и от телевизора, където се правят хората обвиняеми, и биват наблюдавани, каза Борисов. Така ме, да оставим да работят, и когато има внесен обвинителен акт, ще коментираме„, допълни той.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации