16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Да помогнем на един баща от Варна да живее!

Най-четени

Още публикации

Да помогнем на 44 -годишния Цветомир Николов от Варна да получи шанс за живот и да види сина си как расте.

Ето и неговата история, разказана от самия него:

“Здравейте,аз съм Цецо на 44 години и имам прекрасен син на 14 години.

Моята история е следната: преди близо година след изледвания на кръвта  откриха, че бъбреците ми не работят и имам нужда от спешна диализа.Това стана след като от известно време много бързо започнах да се уморявам,все гледах къде да приседна-нямах сили и желание за НИЩО !!!

Пуснах изледвания, при което телефонът ми извъня (няма да го забравя) личния лекар се обади и каза, че по СПЕШНОСТ трябва да вляза в болницата. Помислих си, че се шегува, но след като поговорих и с други познати лекари,разбрах, че не е шега.

Взех си направление за хоспитализация и отидох в боница Света Марина. Там получих ВТОРИ ШОК, след като лекарка само по иследванията ми каза „ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПИШЕШ В ЛИСТА НА ЧАКАЩИ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ“ .

Съответно аз бях в шок,не знаех как да реагирам. Но в момента, в който казаха, че имам нужда от спешна диализа и за целта трябва да ми поставят катетър във вена на бедрото, разбрах че наистина състоянието ми е сериозно.

От изследванията се видя, че креатинина ми е бил 1590, а хемоглибина 71. За съжаление направих дълбока венозна тромбоза от временния катетър в бедрото. Последва нова операция за направа на фистула, която пък на 5-6то бодене ми посиня и отече страхотно ръката. Направих поредната тромбоза този път на ръката и отново в болница за поставяне на постоянен катетър(перм кат) и така ТРИ пъти седмично по 4 часа.

Решихме и се иследвахме с майка ми, да ми стане евентуален донор.Резултатите са, че имаме сходство ,но след всички премеждия из българските болници се насочихме към трансплантация в Турция. Сумата за нея е непосилна за мен и близките ми, затова се обръщам към ВАС мили хора със зов за помощ. Моля, помогнете ми да продължа живата си и да бъда до сина си.

“БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ !!!”

Средства могат да бъдат дарени чрез платформата на Павел Андреев:

https://pavelandreev.bg/campaign/vtori-jivot-za-ceco

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации