13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, април 30, 2024

Времето утре във Варна – 12 април 2024

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна

През нощта ще бъде предимно ясно. В източната половина на страната ще духа слаб северен вятър, в останалите райони ще е почти тихо. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 7° и 12°, във Варна – около 12°. Утре ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са предимно между 24° и 29°, във Варна – около 23°.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 17°, на 2000 m – около 9°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 19° и 23°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации