16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Времето утре във Варна – 16 април 2024

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна

През нощта ще бъде предимно ясно, ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Минималните температури ще са между 13° и 18°, във Варна – около 17°. Утре ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад облачността ще се увеличава и до вечерта на места в Западна България ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България – до умерен вятър от югозапад. Максималните температури ще са между 27° и 32°, във Варна – около 29°.

В планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността и до вечерта на места в масивите от Западна България ще има краткотрайни валежи. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 20°, на 2000 m – около 14°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 30°. Температурата на морската вода е 15 – 16°. Вълнението на морето ще е около 3 бала.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации