14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Ето за каква длъжност Община Варна обяви две места

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна

Община Варна обяви конкурс за заемане на две щатни бройки на длъжността Главен юрисконсулт в дирекция “Правно-нормативно обслужване”. Минималните и специфични изисквания към кандидатите са: степен на завършено образование – магистър, професионална област – право, 3 години професионален опит или придобит ранг IV младши.
Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез решаване на тест за познания от професионалната област на длъжността и интервю.  


Документи за участие в процедурата трябва да се представят в срок до 17:30 часа на 29.04.2024 г. на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк” №43, в отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол”, ет. 4, ст. 409, лично от кандидатите или от техни упълномощени представители. Документите може да се подават по електронен път на адрес [email protected], като заявлението и декларацията следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.


Списъците на допуснатите и недопуснатите кандидати и всички съобщения във връзка с конкурса се обявяват на интернет страницата и на информационното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството срокове.


За информация: адрес – бул. “Осми Приморски полк” №43; отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол” към дирекция “Управление на човешките ресурси и административни услуги”; http://www.varna.bg/; Телефон за контакт – 052/820 294; Лице за контакт – Преслава Димитрова. 


За допълнителна информация за необходимите документи и спецификата на длъжността: https://www.varna.bg/bg/2404

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации