12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 4, 2024

Организаторите на „Аз вярвам и помагам“ с огромна молба към хората

Най-четени

Още публикации

Организаторите на събирането на капачки от организацията „Аз вярвам и помагам“ публикуваха пост в мрежата, в който изразиха огромна молба към всички, които са решили да се включат в благотворителната кампания. 

„Понякога си мислим, че проблема е в нас! Опитахме се с молби, хиляди молби. От години Ви молим капачките да НЕ се предават в туби! От години. Десет събития сме направили и още има хора, които си предават капачките в туби!

Не мога да разбера как да се обърнем към Вас! Разберете, че ние доброволно правим кампанията. Нямаме финансиране. Не си плащаме заплати! Не плащаме и на доброволците, които десетки часове се раздаваха в помощ на нас от кампания Аз Вярвам и Помагам!“ се казва в изявлението. 

Те допълват: „В Събота на събитието пред Катедралата в град Варна валеше студен дъжд с часове наред, духаше пронизващ вятър и всички бяхме мокри до костите още в 10 часа и за наше огромно съжаление пак се наложи с часове, десетки доброволци под дъжда да се режат туби и да прехвърлят капачките в чували! Това е мъчение, разбирате ли??

Разберете, че доброволците не се намират лесно!

Молим Ви! Умоляваме Ви! Предавайте капачките си в торби, чували или кашони, но НЕ и в туби!!!“

От организацията благодариха публично на всички доброволци, които за пореден път се включиха в кампанията. „Велики сте“ се казва още в публикацията.

Снимка: „Аз вярвам и помагам“

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации