17.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, май 8, 2024

Рекордните 26 000 кг капачки по време на дъжд бяха събрани във Варна

Най-четени

Още публикации

На 20.04.24г. се проведе юбилейното 10-то на брой мащабно събитие за събиране на капачки, стотинки и парични дарения „Празник на реиклирането „Аз Вярвам и Помагам“. По време на събитието въпреки проливният дъжд и студеният вятър хиляди хора и от цяла България предадоха своите събрани пластмасови капачки като резултата за деня са рекордните за лошо време 26 000 килограма, което в парична стойност са 19 500 лв, които ще бъдат преведени по официалната банкова сметка на кампанията.

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)
IBAN: BG57BPBI79451069521301 BIC: BPBIBGSF
Титуляр: СДРУЖЕНИЕ „АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ“
Основание: Дарение

Студеният дъжд и бурният вятър не успя да спре стотици хора, които посетиха и щанда на нашият благотворителен базар „Аз Вярвам и Помагам“, където всеки от тях можеше да си вземе срещу дарение от продукти и артикули с кауза на сърцатите партньори с кауза.

Заедно с това се събираха и стотинки от всички различна номинална стойност като 0,01 лв, 0,02 лв, 0,05 лв, 0,10 лв, 0,20 лв, 0,50 лв, 1 лв и 2 лв като всички събрани монети бяха съпроводени с полиция до инкасо център-а на компания monotes.bg , които в подкрепа на кампанията ще сортират, преброят събраната сума и ще се внесат по официалната и единствена банкова сметка.

Организаторите от благотворителна кампания „Аз Вярвам и Помагам“  се обръщат с огромни благодарности към стотиците доброволци на площада и в базата за сортиране на капачки, десетките полицаи, всички партньори с кауза и не на последно място към хилядите хора, които предадоха своите капачки, стотинки или парични дарения въпреки лошото време, проливният дъжд и студеният вятър по време на цялото събитие.

Снимка: „Аз вярвам и помагам“

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации