15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, май 19, 2024

Кметът Благомир Коцев и зам. кметът Илия Коев инспектираха „Максуда“ по сигнали на граждани

Най-четени

Още публикации

Снимки: Будна Варна

След сигнали подадени от живущите в квартал „Максуда“ и по инициатива на група доброволци кметът на Варна Благомир Коцев и заместник кметът Илия Коев извършиха инспекция. Те обиколиха няколко адреса в района, на които са поставени контейнерите за смет.

При проверката стана ясно, че проблемите на повечето живущи в квартала са недостига на контейнери за битови отпадъци. При посещението беше съгласувано и по-често извозване на контейнерите, които ще бъдат и увеличени в района.

Живущите в „Максуда“ бяха силно впечатлени от присъствието на кмета, защото многократно са поставяли този проблем пред бившия кмет на града Иван Портних, но той не е взел отношение и мерки.

От Община Варна гарантираха, че в рамките на 7 работни дни ще бъдат поставени повече контейнери на повече места и ще се подготви проект за изграждане на асфалтирани специализирани места за контейнерите и зелени площи с детска площадка.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации