16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 18, 2024

Стартира благотворителен търг в полза на Павел Станчев

Най-четени

Още публикации

Стартира благотворителен търг в полза на Павел Станчев , който води битка с коварно заболяване и за лечението му е нужда непосилната сума от 200 000лв като към момента чрез различни инициативи са събрани едва 15% от необходимите средства.

Старт на търга е даден на създадената страница в социалната мрежа „Да помогнем на ПАВЕЛ”, където всеки, който желае да помогне може да отправи предложение под тениски с афтографи, дарени от отборите на „Черно море”, „Спартак Варна”, „Левски”, националния вратар Иван Дюлгеров и други. Срокът за наддаване е до 24.00ч на 17.05.2024/петък/.

Отбора на TNT спечели благотворителния турнир в помощ на Павел, който се проведе на 11 и 12 май като събраната сума от турнира от такси за участие и дарения възлиза на 5684.00лв. В надпреварата стартираха 16 отбора. На финала TNT победи Младост с 4:0. В спора за третото място Лудата банда надви Владислав с 5:0.

Малките участници от детските школи на клубовете „Възраждане”, „Делфини”, „Шампиони” и „Виктори” получиха медали и купи за участие в турнира като сътвориха истинско футболно зрелище за зрителите.

Павел Станчев води неравна битка с коварна и много рядка болест. Става въпрос за Сарком на Юинг – рак на костите, чието лечение се оказа резистентно към първоначално приложената терапия и отново са нужни средства за нова и по-скъпо струваща терапия. През ноември 2023 г. огромна вълна на съпричастност допринесе в събиране на средства, с които да започне лечението си в клиника в Турция, но към днешна дата Павел отново има нужда от нашата помощ.

В помощ на Павел стартира кампания „Да спасим Павел” и фондацията на Павел Андреев , помогнала на на много хора, нуждаещи се от средства за лечение и рехабилитация.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации