24.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, юли 26, 2024

Времето утре във Варна – 11 юни 2024

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна

През нощта ще бъде предимно ясно, временни увеличения на облачността ще има над Североизточна България и на места там ще превали. Ще духа слаб югозападен вятър. Утре отново ще бъде предимно слънчево. След обяд над планините и планинските райони ще се развива купеста облачност, но само на изолирани места там ще има краткотрайни валежи. Ще духа слаб югозападен вятър. Концентрацията на сахарски прах от север ще намалява. Остава горещо с максимални температури между 30° и 39°, малко по-ниски по Черноморието, във Варна – около 30°.

В планините ще бъде предимно слънчево, след обяд ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали. Ще духа слаб, по високите и открити части – умерен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 27°, на 2000 метра – около 19°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Максималните температури ще са между 27° и 32°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации