24.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, юли 26, 2024

Момиченце на 2 години избяга от детска градина

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна

Дете на 2 години избяга от детска градина „Иглика“ в Бургас. Днес то за първи път е посетило градината, а случайна жена го намерила отпред. Това става ясно от публикация в социалните мрежи. Жената твърди, че е вървяла пред градината и видяла момиченцето да плаче. Било уплашена и треперило. След това жената върнала детето на госпожите.

Директорката на детска градина „Иглика“ Стоянка Атанасова заяви, че не е ясно дали малкото момиченце наистина е излязло извън двора на градината. По думите ѝ служителят не е заключил вратата, при което детето е успяло да излезе навън.

В същото време входната врата на детската градина вече е била отключена, защото децата са били прибрани вътре. Директорката допълни още, че не е била уведомена от своя служител за инцидента. Всичко се е случило в рамките на около 5 минути, разказа директорката.

Тя е категорична, че от утре отговорният служител няма да бъде на работа в детската градина.

Грешката, която колежката е допуснала, че влизайки в павилиона, е трябвало да заключи входната врата, която е ПВЦ„, обобщи директорката Стоянка Атанасова.

Според директорката майката на детето заявила, че то има навик да излиза извън двора и на къщата, където живеели.

Източник: БНТ

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации