32.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, юли 17, 2024

Футболен клуб Спартак Варна с благотворителна Кампания „Дари Кръв, Спаси Живот“ II

Най-четени

Още публикации

Футболен Клуб Спартак Варна в партньорство с Районен Център По Трансфузионна хематология, представят за втора поредна година Благотворителна Кампания „Дари Кръв, Спаси Живот“ II

Дата: 20.06.24
Час: 9:00-12:00
Място: Стадион Спартак (Входа от към ул.Прилеп)

„Присъединете се към нас на този специален ден, посветен на солидарността и обичта към Варна и нейните жители. Събитието „Дари Кръв, Спаси Живот“ е част от нашата инициатива за подкрепа на здравеопазването и е предназначено да спаси животи.“, споделят от клуба.

Мобилният пункт за дарение на кръв ще бъде на разположение на всички граждани на гр. Варна, които искат да направят добро дело.


Всички фенове на Спартак Варна и варненци, които решат да дарят кръв в този ден, ще бъдат наградени със специална отстъпка от -20%. Не забравяйте, че в момента фен магазините на ФК Спартак Варна са в акция.

Това събитие е отворено за всички, които искат да се присъединят и да променят живота на онези, които имат нужда.


Футболен Клуб Спартак Варна остава ангажиран с подкрепата на общността и се надява, че тази благотворителна кампания ще бъде успешна и ще допринесе за спасяването на много животи.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации