27.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, юли 19, 2024

Парче бетон падна върху главата на жена, докато излиза от колата си (видео)

Най-четени

Още публикации

Парче бетон падна върху главата на жена, докато излиза от колата си. Инцидентът е станал на 30 май под моста на ул. „Тинтява“ в София.

Парчето бетон, ударило младата жена, е било с размерите на мобилен телефон. „Преди около две седмици в обедната си почивка отидох до колата си, която беше паркирана под моста, за да си взема нещо от нея.

В момента, в който затворих вратата – отгоре падна върху главата ми парчето бетон. Веднага потече обилно количество кръв”. Това разказа пострадалата Ванеса Мицкас.

По думите ѝ тя се обадила веднага на „Спешна помощ“. В същото време наблизо минавали няколко момчета, които веднага се отзовали и помогнали, предава NOVA.. „Искам много да и благодаря за оказаната помощ и съдействие. Обадихме се на майка ми, която работи наблизо и дори дойде по-бързо от „Спешна помощ“.

Линейка се появи след около 20 минути. А аз настоявах да ги изчакаме, защото знаех, че ще могат да ми помогнат още на място, тъй като кръвта беше много. Поне 5-6 разговора със спешните медици съм направила само аз.

Младежите с мен също им звъняха. Дори баща ми, който пътуваше от Елин Пелин – също им се е обаждал”, сподели тя. Ванеса подчерта, че докато баща ѝ пристигне, на място дошла патрулка, а служителите на реда правели оглед.

„В крайна сметка „Спешна помощ“ не дойде. Баща ми ме закара до най-близката болница“, подчертава тя. Младата жена заяви, че вече е предприела необходимите действия, за да потърси правата си. 

На запитване от Столичната обащина отговориха, че веднага след получаване на сигнала са изпратили авариен екип, който да обезопаси съоръжението. След направения оглед е направено и обрушване на нарушеното бетонно покритие. 

Видео тук: https://www.vbox7.com/play:044ea6d1e0

Източник: Нова тв

Кадър и видео: Нова тв

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации