20.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, април 28, 2024

Възродиха библиотеката и читалището в Каменар, нуждаят се от книги и материали

Най-четени

Още публикации

Благодарение на доброволци библиотеката и читалището в Кеменар бяха възродени.

Полина Иванова, която е сред инициаторите за съживяването на читалищната дейност, сподели тази новина в социалните мрежи. Нужни са обаче книги и материали. Ето какво сподели тя:

„Първо, искам да благодаря на всички, които повярваха в идеята за учредяването на читалище! Радвам се, че в с. Каменар вече има читалище, а това ще доведе и до развитието на социалния живот в селото! Името му е НЧ “ Надежда- Каменар 2023”.

Всеки от нас ще работи за благото на читалището БЕЗВЪЗМЕЗДНО и НЯМА да получава материална облага, за сметка на това, съм сигурна, че всички ще получим удовлетворение от усилията си!

Искам и да помоля всеки от вас, които има желание и възможност да се включи с ( ако има непотребни) книги, игри, мебели, арт материали, канцеларски материали, бои ( за освежаване на материалната база),някаква техника, препарати за почистване,пердета или неща, които биха били полезни за читалището и неговата дейност! Най- важни, обаче, си остават времето и трудът ви, така че, бихме се радвали, ако отделите от тях за постигането на тази идеална цел.

Нека всеки от вас, се включи и с предложения, ако се сещате за друго, което бихме могли да правим там!

Тези от вас, които имат желание да бъдат членове, но не са попълнили необходимите документи за членство, могат да се свържат с нас и да го направят в удобно за тях време.

Благодарим ви за вниманието и очакваме вашата помощ и предложения, за да си създадем едно прекрасно местенце!

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации