15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Стилиян Петров с брутална атака срещу Боби и БФС

Най-четени

Още публикации

Стилиян Петров атакува остро БФС след вчерашния Изпълком, който насрочи извънреден конгрес на футболната централа за 15 март 2024 година в софийския хотел „Маринела“.

Тези хора, които управляваха българския футбол 18 години, не са си променили мнението, не са си променили визията, начина на мислене и това как да водят тези процеси, започна той по бТВ.

Мога да засегна три точки, които важни и това е най-вече, че вчера беше гласувано да не се впише Михаил Касабов в регистъра като президент. Това означава, че Борислав Михайлов продължава и иска да бъде ръководител на Българския футболен съюз, добави Стенли.

Второто нещо, което е много важно, е затварянето на столичен хотел, където ще бъдат може би вкарани толкова много хора и клубове, за да може да се контролират, за да може да не гледате явното гласуване, така както винаги е правено, каза още той.

Журналистите няма да присъствате и това е един въпрос, може би към вас. Ние като фенове, вие като медии, не искате ли да отразявате какво става на един конгрес за избирането на президента на Българския футболен съюз. Да покажете какъв е процеса, да види обществеността как се подготвя един такъв процес, как се контролират тези делегати, когато се сложат в една малка зала, там където никой не вижда какво става, бесен е Петров.

В този хотел вече имаше един опорочен конгрес, на който Любослав Пенев им каза доста неща. Сега ще опитат да манипулират и предстоящия контрес. Най-важното е, че вчера член на Изпълкома каза, че ще се кандидатира за президент на БФС, за да може след това да обжалва това решение. Не го е казал на шега, разбира, както смятаха някои. Тези хора от БФС просто така действат, заяви още Стилиян Петров.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации