15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, април 30, 2024

Допълнителни самолетни линии София-Варна пускат за празниците

Най-четени

Още публикации

Допълнителни полети по линия София – Варна ще извършва „България Еър“ за празниците, съобщават от компанията. След въвеждането на допълнителните полети от София до Варна и обратно през декември, клиентите на авиокомпанията могат да летят до три пъти на ден. Освен това пътниците имат повече удобни опции за пътуване преди празниците, като избегнат и засиления трафик по пътищата, посочват от авиокомпанията. 

„България Еър“ предлага допълнителни опции за пътуване до Варна на 15 декември /петък/ с тръгване в 17:10 часа от София и връщане от Варна в 18:40 часа, както и на 16 декември /събота/ от 16:00 часа от София и обратен полет в 17:30 часа от Варна до столицата, се посочва още в съобщението. Друга опция за пасажерите ще бъде и допълнителният вечерен полет преди празниците на 17 декември /неделя/, излитащ от летище София в 20:00 часа, като връщането от Варна е в 21:30 часа.  

На 23 декември пътниците ще могат да се възползват от два допълнителни полета, като така полетите стават общо три за деня. Часовете на излитане от София са следобед в 15:00 часа, привечер в 18:50 часа, както и последния вечерен полет в 20:00 часа. 

От авиокомпанията посочват, че пътниците на „България Еър“ имат възможността да летят по линията София – Варна – София с „новите криле“ на авиокомпанията – комфортните и модерни самолети от последно поколение Еърбъс А220.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации