11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, март 5, 2024

Битка за място в Община Варна: 21 човека искат да станат пиар на кмета

Най-четени

Още публикации

21 души се явиха на конкурса, обявен за длъжността началник на отдел „Обща канцелария“ към дирекция „Канцелария на кмета“ при Община Варна. От публикуваната в сайта на местната управа информация става ясно, че 7 от кандидатите не са допуснати до участие в конкурса, основно заради липса на изискуемите област на образование и професионален опит. Kандидатите трябва да имат бакалавърска степен на завършено образование и три години професионален опит или придобит ранг III младши в областта на социалните, стопанските или правни науки, пише „Дарик“.

В борбата за поста остават 14 кандидати, на които на 19 декември предстои писмен тест. Той представлява 25 въпроса, на които трябва да се отговори в рамките на 45 минути. Преминалите успешно теста (минумум 20 верни отговора) ще бъдат допуснати на интервю.

Основната заплата, определена за длъжността, е до 3 200 лв. В длъжностната характеристика на служителя се посочва, че организира контактите на кмета с държавни органи и институции, с органи на местното самоуправление, с политически и обществени организации, с граждани и с представители на бизнеса от страната и чужбина; контролира обработката на информацията свързана с дейността на кмета и движението на документи към звената в Общината; координира кореспонденцията на кмета, организира и съдейства при изготвянето на програмата му; контролира изготвянето в срок на отговори и становища по постъпили искания, свързани с дейността на кмета на община Варна.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации