27.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, юли 24, 2024

Шеф Андре Токев ще прави шоу, връща се на екрана с ново предаване

Най-четени

Още публикации

Шеф Андре Токев се връща на екран с ново предаване в прекрасна компания, призна самият той.

„Да, вярно е. Ще е състезание по готвене за деца под 12 години“, обясни той.

Новото шоу още няма официално име, но се знае, че ще се излъчва в кулинарния канал Soult&Pepper.

В момента вече текат записвания на деца до 12 години. Телевизионният формат ще се излъчва през новата година, като водещи и учители за децата освен Андре Токев ще бъдат и други популярни кулинарни мастършефове.

При всички положения Токев ще покани своите авери Виктор Ангелов и Петър Михалчев в някои от частите на шоуто или като жури.

След като вече не участват в „Мастършеф“ по Би Ти Ви, тримата отново се събраха на екран, но в „Хел китчън“ по Нова тв през март тази година. Тримата готвачи водиха специални класове, а в единия се включиха и известни лица.

Миналата година през юли Андре Токев излезе от затвора, след като прекара 161 дни там за шофиране в нетрезво състояние. „Помня всеки ден от престоя. Мога да кажа, че си изкарах добре, а и хората, които видях вътре, не са ми показвали своите лоши страни. Готвенето за повече от 300 човека също не ме напрягаше, напротив – започнах да мисля креативно и си припомних времето, когато бях по-млад и се опитвах да правя от нищо нещо“, споделя Токев, предаде „България Днес„.

През цялото време до него бе съпругата му Мария, както и семейството. „Андре никога не е имал проблеми с алкохола през 35-годишния ни семеен живот. Той много спортува и не може да понесе голямо количество алкохол. Работи повече от 12 часа на ден, не усеща умората и просто в един момент се сгромолясва. За съжаление през годините е имал и други неприятни случаи – влизал е в болница, дори е припадал на работното си място. Преумората е причина за всичко“, защити Токев преди време Мария.

Снимка: Facebook

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации