21.5 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, юли 22, 2024

Агресивна майка нападна и рани служителка в детска градина във Владиславово

Най-четени

Още публикации

За инцидент в детска градина в кв. „Владислав Варненчик“ бе уведомен по-рано днес заместник-кметът по образованието във Варна Павел Попов. 

Около 11:00 часа в детска градина в кв. „Владислав Варненчик“ майка с агресивно поведение е нахлула, преодолявайки въведения пропускателен режим. Тя е нанесла лека прорезна рана на служител от детската градината. 

На място в детското заведение са извикани органите на МВР и Спешна помощ. Медиците са прегледали и отвели пострадалата служителка в медицински център. Жената е в добро общо състояние с повърхностна прорезна рана. Директорът на градината е уведомил Агенцията за закрила на детето, които ще посетят на място семейството.

В градината са и представители на дирекциите „Образование и младежки дейности“ и „Здравеопазване“ от Община Варна. 

В детската градина има въведен пропускателен режим за родителите, който е съгласно учебните занимания – сутрин при водене и късен следобед при вземането на децата, съобщава директорът на градината, като посочва, че майката не за първи път демонстрира агресивно поведение, но за първи път стига до физическа саморазправа със служител. Днес тя е имала уговорка да вземе детето си по-рано от занятия.

В детската градина тече нормален работен процес и не е преустановяван. По случая е назначена проверка от заместник-кмета по образованието Павел Попов, включително и за обстоятелствата, поради които се е стигнало до инцидента. Припомняме, че вчера заместник-кметът Попов участва в работното заседание с директорите на детските градини във Варна, в това число и по темата за изясняване на пропускателните режими до сградите от страна на родители и други лица.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации