25.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юли 21, 2024

Ученици от Варна рисуваха „Бъдещето на моя град“

Най-четени

Още публикации

42-ма ученици от VII до XII клас от основни и средни училища в Област Варна участваха в изложба под надслов „Бъдещето на моя град“. Рисунките бяха експонирани пред зала „Пленарна“ на Община Варна. В тях младите художници показаха как си представят бъдещето на своето родно място. 

Заместник-кметът Павел Попов, областният управител проф. Андрияна Андреева и началникът на Регионалното управление по образование Ирена Радева връчиха сертификати на младите участници.  

Вие сте бъдещето на този град и ние имаме нужда от Вашата творческа сила, за да продължи Варна да се развива и да бъде градът, който обичаме, каза в приветствието си пред учениците заместник-кметът Попов. Поздравления отправиха и проф. Андреева и Ирена Радева.

Изложбата се провежда по инициатива на Община Варна, Областна администрация и РУО. Рисунките могат да бъдат разгледани пред зала „Пленарна“ в сградата на Община Варна до края на месец декември. След това те ще бъдат поставени в новооткритата галерия в сградата на Областна администрация.

Снимка: live.varna.bg

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации