25.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юни 23, 2024

Още един заместник-кмет в Община Варна е освободен от поста си

Най-четени

Още публикации

Кметът на Варна Благомир Коцев освободи от длъжност досегашния заместник-кмет Христо Иванов. До момента Иванов отговаряше за строителството и инфраструктурата в Община Варна. Заповедта на Благомир Коцев е от днес, 14 декември. 

Припомняме, че още при встъпването си в мандата през месец ноември, кметът освободи от длъжност досегашните заместник-кметове по правни въпроси Пламена Маринова, култура – Ралица Константинова и здравеопазване и социални дейности – Коста Базитов. Със заповед на кмета от миналата седмица от длъжност беше освободена и Ани Николова – директор на дирекция „Европейски и национални оперативни програми“.

За заместник-кметове към момента са назначени: 

Павел Попов с ресор здравеопазване, култура и социални дейности.

Диан Иванов с ресори правна дейност, контрол и общинска собственост.

Двамата нови заместник-кметове ще бъдат представени като част от новия управленски екип на Коцев на пресконференцията в общината утре, 15 декември.

Заместник-кметът по бюджет и финанси, икономическо развитие и данъци ще встъпи в длъжност от 2 януари 2024 г., а на брифинга за медиите в началото на месец януари ще бъде представен. 

Дотогава в длъжност ще встъпят и останалите заместник-кметове, след което Благомир Коцев ще издаде заповед за преразпределение на ресорите им.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации