24.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юни 22, 2024

Голямо признание за варненски полицаи

Най-четени

Още публикации

Вчера – 19 декември, на официална церемония в Министерство на вътрешните работи, Министър Калин Стоянов връчи на полицаите от сектор „Наркотици“, при ОДМВР- Варна приза „Полицай на годината“.

Оперативните работници бяха наградени, като най-успешния екип на ведомството за изминаващата 2023 година. Голяма част от работата на криминалистите на ОДМВР – Варна придоби широк обществен отзвук в медиите. Проведените реализации бяха подобаващо отразени и доведоха до адекватен отговор към обществото за проблема със забранените субстанции. Високо- рисковите наркотични вещества са проблем в световен мащаб, но сектор „Наркотици“ ежедневно показва нетърпимостта си към тази беда и решително се борят.

Този екип от професионалисти успя да задържи рекорден брой наркопласьори, да изземе различни по количества и вид дрога, както и да разбие много оранжерии за отглеждане на трева, от рода на конопа, през тази година.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации