11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, април 27, 2024

Холивудски екшън! Отвлякоха момиче с кола, но тя скочила в движение по бельо!

Най-четени

Още публикации

Отвлякоха момиче в Пловдив. Екшънът със сценарий на холивудска продукция се разиграл на 9 декември, събота. Момичето, обаче, успяло да избяга и да подаде сигнал в полицията, съобщи „Марица“.

22-годишният Иван и пострадалата, която е непълнолетна, живели известно време на семейни начала. Направили сватба, но без да подписват граждански брак. Заминали заедно да живеят в Германия. Скоро след това тя го напуснала, защото често я биел. Той си намерил работа, но от социалните мрежи научил, че се е върнала в България. Прибрал се и той. Момичето отишло да купува цигари на баща си, а Иван, заедно със съучастник, я издебнал и я вкарал в кола насила. Причината била, че я ревнувал. За това се скарали в колата. Той започнал да я удря с юмруци по тялото, да я пробожда с отвертка. Скъсал й анцуга и я оставил по бельо.

По пътя за Садово момичето успяло да изскочи от колата и побягнала по пътя. Преминаващ микробус спрял и й помогнали.

Иван бил задържан, след което прокуратурата му повдигнала обвинение. Бил задържан под стража с решение на Окръжния съд, а апелативните магистрати потвърдили най-тежката мярка за неотклонение. Според апелативните съдии обоснованото предположение за авторството на деянието, в което Иван е обвинен, не е разколебано, а е налице и се подкрепя от доказателствата по делото. Те приемат, че обвиняемият е личност с упорита престъпна воля и въпреки, че е с чисто съдебно минало, извършеното от него е с висока обществена опасност.

Тъй като преди отвличането Иван е живеел с пострадалата на семейни начала, то извършеното от него е в условията на домашно насилие, което е наказуемо с лишаване от свобода от 7 до 15 години. От друга страна, тъй като е пребивавал в чужбина, при една по-лека мярка за неотклонение от „задържане под стража“, има вероятност той да избяга и да се укрие.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации