18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Фицата и Мая Бежанска разтърсват от смях в „Образцов дом“

Най-четени

Още публикации

Театралната хитова комедия „Образцов дом №6“ ще гостува във Варна на 31 януари от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център

Постановката е със специалното участие на Филип Аврамов и Мая Бежанска.  Участват и актьорите Ивайло Драганов, Йовко Кънев, Катерина Борисова, Татяна Цветкова.

Билетите са в продажба на касите на „Българан“ и Фестивален комплекс. Онлайн билети от ePortal.BG – ТУК и от Фестивален комплекс – ТУК

Двама млади се обичат и искат да се оженят, но… Момчето трябва до поиска ръката на момичето от бащата. Така те влизат в този образцов дом, в който бабата е концертираща виолончелистка, бащата – запален рибар, майката – домакиня, а братът – влюбен в мобилните телефони.

Дали ще се оженят и този дом ще е толкова образцов?
Отговорът е в авторския спектакъл на Орлин Дяков. Сценографията и костюмите са на Виолета Радкова, а музиката е от Пламен Мирчев – Мирона.

Ако искате да се забавлявате и да се запитате за собствените си представи за идеалния дом и семейството, „Образцов дом №6“ е постановката, която трябва да видите. Вълнуваща комедия, изпълнена със смях, емоции и неочаквани обрати, която ще ви остави с усмивка и размисъл. Така че не пропускайте възможността да се потопите в този забавен свят на Орлин Дяков и неговите изтъкани актьори, които ще ви развеселят и вдъхновят с неподражаемия си талант.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации