15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, май 7, 2024

Коледна елха падна и уби жена в Белгия (видео)

Най-четени

Още публикации

Една жена беше убита и двама души бяха ранени от голяма коледна елха, която падна по време на бурното време в белгийския град Оуденарде, съобщиха властите в петък.

Кадри от охранителни камери в белгийските новинарски медии показват ярко осветена 20-метрова (66 фута) коледна елха, която бавно се накланя, след което се срутва до коледен базар в града, източно от Брюксел, в четвъртък, когато въртележка се обърна историческия пазарен площад.

Говорител на прокурора на провинция Oost-Vlaanderen каза, че жертвата е 63-годишна жена от Oudenaarde. Леко пострадали са две жени от същия град. „Разследването ще се съсредоточи върху това дали дървото е било правилно обезопасено и също така ще разгледа влиянието на времето“, каза той.

Бурята Пиа, която затрудни движението в Обединеното кралство и Холандия в четвъртък, удари и западна Белгия, където метеорологичната служба издаде предупреждение за жълт код за крайбрежните райони.

Бурята причини един смъртен случай в Холандия, където жена почина от нараняванията си в петък, след като беше ударена от падащо дърво предишния ден, каза нейният работодател, здравната организация ZoZijn.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации