16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 18, 2024

Конкурси за експерти в пресцентъра обявява Община Варна

Най-четени

Още публикации

Община Варна обявява два конкурса за главен и за старши експерт в отдел „Пресцентър, връзки с обществеността и протокол“ към дирекция „Канцелария на кмета“ при Община Варна. 

Изискванията за заемане на длъжността са: степен на завършено образование – бакалавър, професионална област – връзки с обществеността, обществени комуникации, журналистика или филология. 

За главния експерт са необходими две години, а старши експерта – една година професионален опит. Допълнителни изисквания са владеене на западно-европейски език, много добра компютърна грамотност и способност за работа с офис техника. 

Съгласно длъжностната характеристика, бъдещите служители трябва да работят за постигане на публичност, откритост и обществен престиж на дейността на общината. Те ще участват при подготовката на редовните брифинги, пресконференции на кмета, интервюта и информация за медийни публикации. Ще изготвят и прессъобщения на български и чужд език.

Длъжността изисква още да се осигурява изпълнението на цялата протоколна дейност, свързана с провеждането на мероприятия, в които община Варна е инициатор или участник. 

Съгласно длъжностната характеристика, желаещите ще трябва да поддържат базата данни в сайта на община Варна www.live.varna.bg. 

Документите за участие в конкурсите се представят в срок до 17:30 часа на 10.01.2024 г. на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк” № 43 в Информационен център на Община Варна, ет.1 лично от кандидатите.

Допускането до участие в събеседването ще се извърши от комисия, която ще определи датата и мястото на провеждането му. 

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации