21.5 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, юли 22, 2024

Красимир Зафиров: Спокоен съм за бъдещето на Спартак

Най-четени

Още публикации

Легендата на Спартак Варна Красимир Зафиров е убеден, че неговият роден клуб ще бъде още по-силен напролет и може да постигне високата цел.

„Соколите“ зимуват на второ място във втория ешелон, което дава право на директна елитна промоция.

„През есента направихме няколко грешки, но да не забравяме, че през лятото взехме 18 нови играчи и за втори път през последните 6 месеца се наложи да правим чисто нов отбор. Затова отне време, докато се подобри взаимодействието между играчите и се заздрави синхрона. Постепенно обаче нещата започнаха да се случват така, както ги искаме и най-важното е, че заиграхме по-добре и сме на едно от първите две места“, каза Зафиров, който е избиран два пъти за вратар №1 на България.

„За пролетта съм оптимист, тъй като имах възможност да разговарям преди дни със собственика на клуба г-н Павлин Николов, и ми допадна визията, която има за развитието на клуба. Очаквам Спартак да бъде още по-силен през втория дял в първенството и да радва своите симпатизанти. Искам също да поздравя всички спартаклии с настъпването на коледните и новогодишни празници, да им пожелая да са здрави и през май другата година заедно да отбележим завръщането на нашия любим тим в групата на майсторите, там където му е мястото“, добави Красимир Зафиров.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации