20.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Времето днес във Варна – 4 януари 2024

Най-четени

Още публикации

На 4 януари слънцето във Варна изгрява в 7:41 часа и залязва в 16:46 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 5 минути. Фазата на луната е последна четвърт.

Минималните температури във Варна сутринта ще бъдат около 6 градуса, а максималните в ранния следобед ще достигнат 14-15°.

Привечер ще започне да се заоблачава, а с настъпването на вечерта е възможно и да превали.

Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Температурата на морската вода е 9° – 10°.

Във вътрешността на страната преди обяд ще бъде предимно слънчево, сутринта на места в низините и котловините – мъгливо. След обяд от запад облачността ще се увеличи и до вечерта ще превали дъжд, на повече места в западната половина от страната. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили, в Дунавската равнина, Лудогорието и Горнотракийската низина ще е временно силен. Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София – около 12°.

Преди обяд над планините ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността ще се увеличава и до края на деня на много места ще има валежи от дъжд, над около 1800 – от сняг. Ще духа силен, по високите и открити части – до бурен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде около 8°, на 2000 m – около 2°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации