22.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, юли 23, 2024

Екшън в автобус във Варна

Най-четени

Още публикации

Скандал в автобус на градския транспорт във Варна заради незакупен билет. Жена се е опитала да пътува гратис, а след като пътниците ѝ направили забележка, тя започнала да се държи агресивно. Стигнало се е и до физическа саморазправа.

Всичко е заснето от човек, пътуващ в автобуса, а на кадрите се вижда как жената обижда част от пътниците. Контрольор прави опит да успокои ситуацията, но без успех.

За щастие, след случилото се няма пострадали.

По думите на Милко Лалев, директор на общинското предприятие „Тасруд”, случката е от 30 декември по линия номер 12 от Варна до Аспарухово. На жената се прави забележка от друг пътник, който е редовен, и това отпушва скандала.  

„Пътничката е свалена на първата спирка след Аспаруховия мост, с което скандалът се потушава, но преди това той доста ескалира. Създават се два лагера – на едните, които си купуват превозни документи и са редовни пътници и един по-малък лагер, който се отбранява заради това, че в него явно са нередовни”, обясни още Лалев.

Той посочи, че в такива случаи се търси съдействие на телефон 112 или директно от Общинска полиция. Подобен случай на агресия с вандализъм е имало и около коледните празници.

Кадър: Нова тв

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации