13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, май 1, 2024

ФК Спартак Варна договори съперници за контроли

Най-четени

Още публикации

ФК Спартак Варна договори съперници за всички контролни срещи от зимната подготовка.

Спортно-техническият щаб начело с Васил Петров се разбра с тимовете на Навбахор от Узбекистан и Женис от Казахстан за мачове по време на лагера в Анталия. В турския курорт соколите ще имат общо 4 проверки.


Спартаковци се събират за първа тренировка в понеделник на 8-и януари в 19.18 часа на клубния стадион. Футболистите ще преминат медицински тестове на 8-и и 9-и, а за 13-и е предвидена контрола с Фратрия. При лоши атмосферни условия и невъзможност за двубой на естествен терен, проверката ще се изиграе от дублиращия отбор. На 20.01 соколите срещат Дунав Русе в Албена. От 21.01 започва лагерът в Анталия, а на 24.01. е контролата срещу руския Ротор Волгоград.

За 27.01 е предвидена срещата с Навбахор, а за 31.01 с Женис. На 03.02. Спартак излиза срещу друг руски тим ФК Оренбург, а след завръщането у нас последната проверка на 10.02, седмица преди подновяването на шампионата е контролата с Черноморец Балчик.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации