25.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юни 22, 2024

Започна записването за приемния ден на кмета Благомир Коцев за месец март

Най-четени

Още публикации

Започна записването за приемния ден на кмета на Варна Благомир Коцев за месец март. Заради изключително големия интерес от гражданите, графикът за месеците януари и февруари вече е запълнен.


Желаещите могат да се запишат за 14 март на телефон 052/ 820 000 при сътрудниците на кмета. Приканваме гражданите при записването си да съобщават темата или проблема, по който искат среща с кмета, с цел да бъдат осигурени съответните експерти от администрацията и въпросите да се решават в оперативен порядък.


Припомняме, че в първата за мандата си премина, Благомир Коцев се срещна с близо 30 представители на различни инициативни комитети и граждани и се запозна с проблемите им. Те ще получат писмен отговор с резултатите от проверките по поставените проблеми. 


Следващата седмица ще бъде обявен графикът за приемните дни и на заместник-кметовете на Община Варна Павел Попов и Диан Иванов.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации