26.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Времето днес във Варна – 6 януари 2024

Най-четени

Още публикации

Днес над Черноморието облачността ще е разкъсана, висока и средна, но до вечерта ще се вплътни. Ще духа умерен, временно силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 13° и 18°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 6 януари слънцето във Варна изгрява в 7:41 часа и залязва в 16:48 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 7 минути. Фазата на луната е две дни след последна четвърт.

Във вътрешността на страната ще има разкъсана облачност, която до вечерта от юг ще се увеличи. Късно вечерта и през нощта срещу неделя на места в крайните южни райони, главно в Родопската област, ще завали дъжд. Ще духа до умерен, в източната част на Дунавската равнина временно силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 10° и 15°, на север от планините до 18°, в София – около 13°.

Над планините облачността ще е разкъсана, но от юг ще се увеличава и до вечерта на места в Рило-Родопската област ще завали дъжд, над 1800 m – сняг. Ще духа умерен, временно силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 3°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации