21.5 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, юли 22, 2024

Като на кино: Версиите за жестокото убийство в София

Най-четени

Още публикации

49-годишен мъж, който се е занимавал с финансова и търговска дейност, стана жертва на убийство в София, за което бяха задържани двама души. Най-вероятно той е дължал над 200 000 лева на един от предполагаемите извършители.

Бързите действия на полицията са предотвратили плановете на задържаните за кремация на тялото на жертвата. Единият от заподозрените е гробар и е използвал познанията си за прикриване на следите.

„Най-вероятно ситуацията е излязла извън контрол. Двамата, които считат, че им е дължал пари, са водили разговор с него. Най-вероятно са произвели случайни изстрели. Първият е бил в тялото, а вторият – в бедрото. Ако някой иска да убие някого, няма да го простреля в тялото. Затова смятам, че е било случайно“, заяви пред NOVANEWS доц. Милен Иванов.

„Въпреки многото доказателства за вината им, двамата отричат. Разколебано е единствено обвинението за отвличане. Няма информация за проява на сила. Има обаче достатъчно данни, че задържаните знаят какво се е случило. Неслучайно са отишли с телефона на жертвата в Сърбия. Възможно е дори пистолетът да е бил на убития“, коментира журналистът Кирил Борисов.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации