31.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, юли 23, 2024

Трима нови заместник-кметове влизат в екипа на Благомир Коцев

Най-четени

Още публикации

Трима нови заместник-кметове влизат в екипа на Благомир Коцев. Това са Христо Рафаилов, който ще бъде с ресор финанси и бюджет, Илия Коев, който ще отговаря за обществения ред и сигурността и Снежана Апостолова, която е с ресор туризъм и здравеопазване.


Освободени от длъжност са досегашните заместник-кметове Пейчо Пейчев и Тодор Иванов.
Христо Рафаилов е роден във Варна и е завършил Икономическия университет във Варна. Той е с 21 години професионален опит в областта на финансите и банковото дело. Заемал е мениджърски позиции във водещи банки. Също така е бил хоноруван асистент в катедра „Маркетинг“ в Икономическия университет. Владее английски език. Семеен, с две деца.


Илия Коев е роден във Варна през 1979 година. По образование е магистър психолог. Има повече от 22 години професионален опит в менажиране на екипи и развиване на бизнес в областта на сигурността. Притежава допълнителни квалификации в сферата на икономиката, мениджмънта и строителството. Занимава се активно със спорт. Владее английски и руски език. Баща на две деца.


Снежана Апостолова e родена във Варна. Завършила е Първа езикова гимназия с немски език, впоследствие Икономическия университет във Варна. Има многогодишен опит като мениджър в търговска компания, както и опит в сферата на авиацията в управление на екипи и проекти. Владее немски, английски, руски и испански език. Майка е на две деца.


Припомняме, че за заместник-кметове вече бяха назначени Павел Попов с ресор водещ ресор образование и Диан Иванов с ресори правна дейност, контрол и общинска собственост.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации