29.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, юни 19, 2024

Голям интерес и към приемните дни на заместник-кметовете на Община Варна

Най-четени

Още публикации

Голям интерес имат гражданите и към приемните дни на заместник-кметовете на Община Варна Павел Попов и Диан Иванов.

Павел Попов е с водещ ресор „Образование“. Той ще има приемен ден всеки втори и четвърти четвъртък на месеца. Записването става при техническия сътрудник на телефон 052/820 117. За месец януари датите са 11 и 25 януари, но вече са запълнени. Желаещите граждани могат да се запишат за месец февруари, където датите са 8 и 22 февруари.

Заместник-кметът Диан Иванов е с водещ ресор „Правни въпроси и собственост“. Записването става при техническия сътрудник на телефон: 052/ 820 231. Приемните дни за месец януари са 15 януари и 29 януари. Графикът за 15 януари вече е запълнен, извършва се записване за 29 януари. Следващата дата за приемен ден е 13 февруари.

Изключително голям интерес има и към приемната на кмета Благомир Коцев. Тя е фиксирана за всеки втори четвъртък на месеца. Заради големия брой желаещи е обявена и допълнителна дата за приемен ден – 28 март. Гражданите могат да се запишат на телефон 052/820 000 при сътрудниците на кмета. Датите за месеците януари и февруари са запълнени.

Приканваме желаещите при записването си да съобщават темата или проблема, по който искат среща с кмета или със заместник-кметовете, с цел да бъдат осигурени съответните експерти от администрацията и въпросите да се решават в оперативен порядък.

Припомняме, че утре, 11 януари, от 14 часа, е приемният ден на кмета Благомир Коцев. В него ще се включат граждани, които са се записали още през миналата година. Също на 11 януари, от 14 часа, е приемният ден и на заместник – кмета Павел Попов. Приемната на заместник-кмета Диан Иванов е на 15 януари, понеделник.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации