9.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, април 27, 2024

Официално: Григор Димитров е поставен под номер 13 на Australian Open

Най-четени

Още публикации

Организаторите на Откритото първенство на Австралия по тенис обявиха поставените за жребия, който ще се тегли в четвъртък от 4 часа сутринта (българско време).

Григор Димитров ще бъде 13-и в схемата. Това означава, че в първите два кръга в Мелбърн полуфиналистът в турнира от Големия шлем от 2017 година ще играе срещу непоставени тенисисти, а в третия срещу такъв между номера 17 и 24.

Възможни съперници на шампиона от Бризбън Димитров могат да бъдат Франсис Тиафо (САЩ), Николас Джари (Чили), Камерън Нори (Великобритания), Адриан Манарино (Франция), Юго Умбер (Франция), Франсиско Серундоло (Аржентина), Алехандро Давидович Фокина (Испания) или Ян-Ленард Щруф (Германия).

Водач в схемата при мъжете ще бъде десеткратният шампион на АО Новак Джокович. Втори поставен е Карлос Алкарас, а трети и четвърти – Даниил Медведев и Яник Синер.

При жените Виктория Томова не е сред поставените. Там първа е Ига Швьонтек, а втора победителката в Мелбърн от 2023 година Арина Сабаленка. Трета е Елена Рибакина, а №4 е Коко Гоф.

Източник: БНР

Снимка: Facebook: Tennis TV

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации