25.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юни 23, 2024

Осовободиха от пост шефа на приюта за кучета в Каменар

Най-четени

Още публикации

Директорът на Общинския приют за безстопанствени кучета в Каменар Йордан Биков вече не е на поста си. Това съобщи кметът на Варна Благомир Коцев вчера в социалните мрежи:

„От днес директорът на Общинския приют за безстопанствени кучета Йордан Биков вече не е на поста си. От новото ръководство ще очаквам съвсем нов стил на работа, съобразен изцяло с най-високите стандарти за отношение и грижа към бездомните животни.

С първите си действия като заместник-кмет днес Илия Коев направи внезапна проверка на приюта. Беше ми докладвано, че работници са се държали като началници спрямо изпълняващия временно длъжността директор.

Ще коментирам това кратко, но ясно: Ако не се спазват стандартите на работа, ще се прилагат санкции към нарушаващите закона.

Отношението към животните е показателно за нашата цивилизованост. Промените в приюта ще продължават, докато не го превърнем в място, с което Варна да се гордее, а не да се срамува. Очаквам условията в приюта, особено сега през зимата, да са в синхрон с европейските стандарти, а длъжностните лица да изпълняват задълженията си съвестно.“, написа кметът.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации