15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, април 30, 2024

Зам. кмета Илия Коев се похвали с работещи „паяци“

Най-четени

Още публикации

Преди минути в своят личен фейсбук профил, зам. кмета на Община Варна Илия Коев се похвали с работещи „паяци“, видя репортер на „Будна Варна“.

Над снимката г-н Коев написа: Паяците работят, спазвайте правилата!!!

Припомняме, че днес зам. кмета Илия Коев направи коментар по темата:

„Новото ръководство на община Варна е предприело всички мерки за най-кратък срок да бъде изпълнена обществена поръчка за избиране на сервиз, за да не се получават тези обстоятелства, които са в момента. Да нямаме почти на 80 процента автопарк е много зле. Така че нашето управление ще направи всичко възможно да не изпадаме в тази ситуация, която е в момента. Г-н Иванов увери, че до утре част от паяците ще работят. Разпоредили сме спешно и останалите два да влязат спешно в работен режим, за да не се получават тези конфузни ситуации и да може редът в град Варна да е възстановен. Когато има нужда да се измести някоя кола да се репатрира, да може да се реагира мигновено. Още днес с колегите от общината ще пуснем и ще подготвим обществената поръчка. Има определени срокове, които трябва да изпълним по закон. Ще се опитаме да направим всичко в най-кратък срок“.

снимка: фейсбук Илия Коев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации