11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, април 27, 2024

Побой във варненско училище: Момче бие момиче, докато съученик снима (видео)

Най-четени

Още публикации

Пореден случай на агресия между деца в училище. Случаят е от учебното заведение „Христо Ботев” във Варна. Сцената е заснета от един от учениците, а на кадрите се вижда как момче напада едно от момичетата, като след това се включват и други техни съученици.

Майката на нападнатата твърди, че това не е прецедент и че подобни ситуации е имало и друг път, предаде Нова телевизия.

От Регионалното управление по образованието вече извършват проверка по случая

„Получих видеото малко след случката. Бях стресирана от тази брутална агресия, изпратих го на класната ръководителка. Веднага бяха уведомени всички родители. Отдавна има случаи на агресия, работи се с психолози, но няма резултат. Родителите трябва да са по-активни, училищният състав прави, каквото може”, сподели Антоанета Гълъбова.

„Чувствах се зле след боя. Имах синина на коляното. Причината за разправията беше, че бутаха чиновете и им се развиках да спрат”, разказа ученичката Косара Ангелова.

„Постоянно имаме обратна връзка с родителите. На всички ни е ясно че децата в училище са едни, а вкъщи други”, поясни психологът Ирена Добрева.

Кадър: Нова тв

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации