26.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юни 16, 2024

Внимание! Ало измамниците във Варна се активизираха

Най-четени

Още публикации

Преди два дни, в резултат на незабавно проведени оперативно – издирвателни действия от служители на сектор „Престъпления против собствеността“ в отдел “Криминална полиция“ при ОДМВР – Варна, със съдействието на колегите им от сектор „Измами“ при ГДНП и ОДМВР – Русе, на Централната гара в гр.Русе, са задържани мъж и жена , за които има събрани данни, че са съпричастни към извършени 5 телефонни измами, във Варненска област.

В двамата –тя на 45 години и съучастника ѝ  на 59 – годишна възраст, са  намерена значителна сума пари, които са от последните осъществени „ало измами“. Задържаните са конвоирани до гр.Варна за извършване на допълнителни оперативно – издирвателни мероприятия и процесуално – следствени действия по документиране на престъпната им дейност. Работата по случаите продължава.

Извършителите на телефонни измами, продължават активно да звънят на стационарни телефони в гр.Варна и селата в областта, като от началото на годината, са регистрирани 4 такива престъпления, а от служителите на ОДМВР – Варна са предотвратени 17 опита за този ви заблуди. Преките извършители на този род престъпления не пребивават на територията на страната.  ОДМВР – Варна, съвместно със сектор „Измами“ при ГДНП, продължават работата по документиране и доказване на цялостната престъпна дейност.   

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации