7.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Избили два зъба на „Мис Силикон“ 2022 на кръстовище във Варна

Най-четени

Още публикации

Допреди няколко дни малко хора бяха чували за Катрин Йорданова. Днес дори да не помнят името на Мис Силикон, всички знаят, че плеймейтката фучи по магистралата с 256 км/ч (116 км над позволената скорост). Факт, с който незнайно защо 23-годишната силиконка гордо се хвали и на последователите си в инстаграм.

Катрин снима километража, докато държи волана на луксозен мерцедес с една ръка, а видеото е озвучено от песен на попфолк певицата Преслава. Така Мис Силикон всъщност прави две нарушения наведнъж – превишава скоростта с много над допустимото и използва телефон, докато шофира.

Плеймейтката е родена във Варна през 2000 г. и явно има страст към бързите коли. Често се снима до скъпи возила. В профила ѝ виждаме снимки с мерцедес (вероятно същия, с който се е снимала), ауди и БМВ – всичките спортни и способни да развият скоростта от видеото, което я вкара в новините.

Страстта към шофирането вероятно води Катрин към работата ѝ, преди да стане Мис Силикон. Неприятна случка през 2020 г. я кара да напусне България и да се установи в Берлин. След спречкване на бензиностанция тогава плеймейтката и тогавашният ѝ приятел са пребити на кръстовище във Варна.

“Избиха ми зъбите посред бял ден. Отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани, варненски мутри

Четири месеца се хранех със сламка. Бях изключително зле и много мъчно го преживях”, споделя тогава пред “България Днес” Йорданова.

Те успяват да осъдят побойниците и с парите от обезщетението Мис Силикон оправя усмивката си. В Берлин двамата работят като куриери. Тогава Катрин е едва на 19 г., но се хвали, че работата ѝ носи добри доходи – между 2000 и 3000 евро на месец. По онова време тя се надява със спечелените пари да може да отвори фризьорски салон и да упражнява професията, която е завършила, преди да напусне страната. По-късно куриерският бизнес в Германия се превръща в семеен – включват се братята и родителите на Йорданова.

“Разкарвала съм до 3500 пратки на месец. Всичко зависи от това колко работиш. Използвам или служебния бус, или този на моя приятел. Возила съм и пратки, по-големи от мен”, споделя тя.

Едва на 19 г. участва в конкурса Playmate Of The Year, а през 2022 г. става носителка на титлата “Мис Силикон”.

Още през 2021 г. казва, че не е обвързана, а в търсене на перфектния мъж. Представя си го като алфа-мъжкар и финансово стабилен, за да може да гледа добре семейството си. “Красив и богат”, обобщава плеймейтката, припомня „24 часа„.

В момента статусът ѝ в социалните мрежи е “обвързана”, но силиконката не посочва името на половинката си. В инстаграм профила си има снимки с няколко мъже, но не става ясно кой е пленил сърцето ѝ.

В гърдите си има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните, а в социалните мрежи не крие апетитните си форми. Въпреки че често пребивава в България, Йорданова нарича Берлин My sweet home (моя сладък дом).

От снимки и видеа, споделени в социалните мрежи, става ясно, че освен скъпите коли Катрин обича щурите купони и да пътува. Плеймейтката умело съчетава фитнеса с купонясването в лимузини и дишането на балони с райски газ по родните дискотеки. Има куче, което се казва Кеш, и по снимките личи, че е навсякъде с нея – в колата, в ресторанти, кафенета и луксозни магазини.

Влечението към бързите скорости обаче може да я вкара в беля. Адвокати поискаха прокуратурата да разследва миската след скандалното видео, но се оказва, че доказването в съда само от кадрите на Йорданова ще е трудно. Ако вината ѝ все пак бъде доказана, Мис Силикон може да бъде наказана с до две години затвор.

Пътни експерти коментираха, че това не е първият случай, в който младата миска шофира с висока скорост. Тя обаче очевидно не се притеснява от факта, че е коментирана горещо в социалните мрежи.

“Не разбирам, ако си изпил една ракия – взимат ти колата, защото си опасен за другите. А когато тази кара с 260 км/ч, не е ли опасна за другите?”, “Отнемане на книжката и колата” и “Ще убие някой невинен” са само част от коментарите в социалните мрежи по повод видеото.

То беше публикувано на стори в инстаграм (функция на приложението, при която каченото видео или снимка изчезва след 24 часа). В понеделник, когато клипът плъзна из мрежите, той все още бе наличен в профила на Йорданова. Тя не го изтри, а дори направи вулгарен коментар по темата в профила си в ТикТок.

“Имам въпрос към всички мъже. Вие с мен ли ще си ги мерите?

Да, окей, комплексирани сте – карам яка кола, имам пари, ама това не означава, че трябва с мен да си ги мерите. Аре, намерете си някво нормално хоби, а не да ми пишете коментари. Марш на работа”, казва Катрин, а отстрани се чува женски смях.

В профила ѝ има още видеа, в които шофира опасно – на едно от тях Йорданова кара с над 85км/ч в населено място, където позволената скорост е 50 км/ч.

Йорданова си пада по купоните в родните дискотеки и популярното дишане на балони с райски газ

По всичко личи, че плеймейтката обича колата си и да прекарва време в нея. Тя качва много клипове, в които шофира – предимно на фона на попфолк музика. В някои от тях отправя послания към последователите си.

“Един мъж няма ли кеш, не ми го хвали, окадар”, казва тя в клип, заснет в мерцедеса, а след това камерата се измества, за да покаже скъпото возило отвътре. Последният израз е турски и означава това е всичко или нищо повече.

В други кадри силиконката размята коса и си припява гръцка песен, докато шофира. Попфолк музиката изглежда, също е страст на Мис Силикон. Тя често качва видеа и снимки с известни певици от бранша – Теди Александрова, Ария и други, както и кадри, на които танцува предизвикателно. В ТикТок профила ѝ дори има видео, на което си припява известна чалга песен, шофира и развява банкноти от 50 лева.

Кадри от рождения ден на „Мис Силикон“, който е отпразнувала с парти в лимузина

Вероятно обаче у нас миската ще се размине дори без глоба. Експерти коментират, че ако плеймейтката не е засечена или снимана с камера, то само от видео трудно би се доказало кой е шофирал автомобила в момента на заснемане.

Но подобен случай от декември всъщност показва, че наказание е възможно. Тогава кметът на София Васил Терзиев издейства 3000 лева глоба за дрифтър в пешеходната зона до храма “Свети Александър Невски”. Дрифтът беше заснет на видео и разпространен в социалните мрежи от свидетели на случката, шофьорът беше издирен, глобен и оставен без книжка. Разликата между двата случая на опасно шофиране е, че Катрин Йорданова сама заснема нарушението си и го разпространява многократно в социалните мрежи.

След като скандалът се развихри не само по новините, но и в интернет, Катрин за кратко се покри от любимите си социални мрежи. Издържа до онзиден, когато сподели с почитателите си как празнува с двама мъже. Единият е брат ѝ, а за другия се твърди, че е гадже на участничката в конкурса “Мис Плеймейт”. Компанията е в елитен ресторант, става ясно от публикациите на красавицата.

Снимка: Инстаграм/katrinyordanova7

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации