24 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юли 21, 2024

Стана ясно кога ще пуснат Зелената зона във Варна

Най-четени

Още публикации

Зелената зона във Варна ще е готова най-рано през пролетта според предварителните планове на Дирекция „Инженерна инфраструктура“. Това коментира за Радио Варна директорът на ОП „Паркинги и синя зона“ инж. Младен Иванов. Така платената Зелена зона във Варна ще има седем подзони. Обхватът на зелената зона ще е от сегашните граници на Синя зона до бул. „Васил Левски“. 

По отношение на подготовката й за сега изостава работата в кв. „Чайка“, каза Иванов и допълни, че там нуждата от паркоместа е най-голяма заради близостта на района до Морската градина. 

И още инж. Младен Иванов коментира два от подадените към медията ни сигнали – за обособяването на паркинги над бул. „Васил Левски“, което не е в компетенциите на възложеното му общинско предприятие, а на дирекция „Инженерна инфраструктура“, става дума за работа по паркинги по ул. „Васил Петлешков“ и за поставянето на бетонови плочки тревна фуга върху зелени площи в кв. „Чайка“.

Източник: БНР

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации