12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, февруари 25, 2024

Община Варна публикува проектобюджета за 2024 година

Най-четени

Още публикации

Община Варна кани гражданите на публично обсъждане на проектобюджета за 2024 година. То ще се проведе на  25.01.2024 г. от 17:00 ч. до 19:00 ч. в зала „Пленарна“ на Общината.


Проектобюджетът на Община Варна за 2024 г. беше публикуван днес на сайта на общината в секция „Акценти“ на адрес: https://varna.bg/bg/2288


Поканата от кмета на Община Варна Благомир Коцев е на основание Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Варна.


Публичното обсъждане на проектобюджета е задължителна част от бюджетната процедура и предхожда внасянето на проектобюджета за разглеждане в ресорните комисии на Общинския съвет. На обсъждането  могат да присъстват жителите на общината, представителите на бизнеса, неправителствените организации и цялата варненска общественост.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации