22.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юли 14, 2024

24-годишната Ванеса не е Дебора, съдбата ѝ е още по-страшна

Най-четени

Още публикации

24-годишна Ванеса е била пребита свирепо от приятеля си в жилището им в Пловдив. Случаят излезе на бял свят по-рано през седмицата.

Жената е била приета в болница с множество наранявания, където все още се намира.

По случая е образувано досъдебно производство, каза прокурор Атанас Илиев за Пловдив24. Насилникът е на 29 години и е от Видин, все още се укрива. Продължават издирвателните мероприятия под ръководството на Районна прокуратура Пловдив.

По неофициална информация вече се знае къде се укрива и е въпрос на часове да бъде задържан.

Инцидентът е станал в събота срещу неделя. Първоначално жената казала на лекарите, че е паднала, но по-късно е признала, че е била бита.

Ето какво пише в социалните мрежи общественичката Яна Димитрова, която е посетила Ванеса в болничната стая:

„Приятели, пиша с МОЛБА за помощ Това е Ванеса…. на 24 години….майка на малко момченце! Ванеса не е Дебора, по-страшно е! Ванеса е пребита брутално от мъжът си и то пред очите на детето им!

Ванеса е с хематоми по цялото лице и тяло! Ванеса не смее да среше косата си,защото се страхува да види какво ще остане от нея след това – оскубана е! Ванеса е със счупени ребра! Ванеса е със счупен таз и крак! Извергът е карал Ванеса да чисти кръвта,която струи от нея, въпреки че костта на крака и е стърчала навън! Ванеса е изхвърлена пребита почти до смърт, докато невръстното и дете пищи от ужас!

Да, приятели, това е Ванеса, не е Дебора, но също има нужда от помощ! Ванеса не може да спи защото сънува кошмари…. кошмарът,който е преживяла в действителност! Ванеса е крехко, младо и смазано ( физически и психически) момиче! Ванеса се срамува от всичко случило се! Тя- жертвата се срамува…. Ванеса е от Видин. Майка и е при нея в болницата, за да я обслужва, защото Ванеса е неподвижна! Семейството е в много затруднено финансово положение и имат нужда от помощ! Изтеглили са кредит, за да платят здравните и осигуровки! Моля ви за съпричастност Това прекрасно момиче има нужда от нас, за да поправи грешките на младостта и да преживее кошмарът, който този изверг и е причинил!

С „Браво Пловдив“ успяхме за няколко часа да съберем средствата за специализирания транспорт, който е необходим, за да се прибере при семейството си, както и за лекарствата, които са необходими на този етап , но това не е достатъчно, защото лечението на Ванеса ще бъде дълго!

Тя има нужда от рехабилитатор и психолог, с които да работи, за да събере освен парчетата от костите си и парчетата на душата си, за да бъде пълноценен човек и родител! Моля, който има желание да помогне на Ванеса да се свърже с мен на лично съобщение, за да осъществим връзка със семейството и! Тази вечер, Ванеса ми каза плачейки, че до днес е мислела,че хората са лоши….. нека за пореден път докажем, че това съвсем не е така!!!

P.S. Защо родната милиция спи и уродът не просто е на свобода, а продължава да ги заплашва?!?!?!.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации