11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, март 1, 2024

Варненци възмутени: Чакат по 40 минути автобуси

Най-четени

Още публикации

За пропуснати курсове и разминаване на информацията между сайта на „Градски транспорт“ и таблата, разположени на спирките във Варна, се оплакват редовно слушатели на Радио Варна. 

Йоанна Сребренова сигнализира за пропуски на разписанието на автобусна линия 148. Понякога се случва хората да чакат по над 40 минути на спирката в делнични дни, сигнализира тя.

Сребренова се е сблъскала с този проблем, докато чака автобус 148 преди около седмица, когато и времето отново беше доста студено, а сутрешните стойности – отрицателни.

„В сайта на „Градски транспорт“ е подадена една информация за разписание, а на таблата по спирките, ако работят, информацията е съвсем друга.

Не можеш да разчиташ на градския транспорт, трябва да разчиташ на случайността. И то в пикови часове, когато бързаш да отидеш на работа“, възмущава се тя. Сребренова зададе въпроса:

„Защо се получава това с пропуснатите курсове?“. 

Управителят на „Граски транспорт“ ЕАД – Варна Николай Антонов категорично отказа да застане пред микрофона на Радио Варна. 

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации