22.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Край Варна предстои Brutus Run: Екстремното състезание, което изпитва границите на силата и духа

Най-четени

Още публикации

Наближава деветото издание на Brutus Run, състезанието, което променя представите за физическа и ментална издръжливост, съобщиха организаторите.

На 28-ми януари, Комплекс Извори край Варна ще бъде домакин на едно от най-изискващите приключения в България, събирайки над 200 смели души, готови да се изправят пред уникални предизвикателства.

Brutus Run не е обикновено състезание – то е брутално изпитание за силни хора със силен дух. Отличаващо се със своите изтощителни зимни бягания, носене на тежести, сечене на дърва и скално катерене, състезанието предлага истинско предизвикателство дори за най-опитните атлети. Уникалното за Brutus Run е, че участниците са в отбори по двама и са завързани с въже.

Състезанието включва две дисциплини: General и Warrior, като General е известна със своята по-висока степен на трудност. Стартовете на двете дисциплини започват съответно в 08:00 и 09:00 часа. Зрителите могат да очакват непредсказуеми моменти и истинска демонстрация на човешки устрем и воля.

За тези, които искат да станат част от това екстремно приключение като зрители, събитието предлага уникална възможност да наблюдават как състезателите се справят с предизвикателствата. Повече информация за събитието и последните обновления можете да намерите на официалния уебсайт http://brutusrun.com/ и на Facebook страницата https://www.facebook.com/BrutusRun.

Brutus Run не е просто състезание, то е демонстрация на човешката сила и дух. Не пропускайте шанса да станете свидетели на този невероятен спортен спектакъл, призовават организаторите.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации