16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, април 28, 2024

Война за паркиране? Нагли апаши разфасоваха кола

Най-четени

Още публикации

Потресаваща кражба от автомобил в квартал „Младост” в София. Семейство е намерило колата си без гуми, без джанти – и вдигната на два бордюра. Разбит и потрошен е и единият от прозорците.

„Тези два бордюра са средство, с което крадците са подпрели моя личен автомобил, така че половината от него да бъде вдигната във въздуха, може би с цел улеснена кражба на гумите и джантите. Впоследствие вътре от колата са иззети лични вещи, които са ценни за мен”, разказа в предаването „Здравей, България” по NOVA потърпевшият Георги Савов.

По думите му това посегателство не е наказателна акция срещу отнемането на нечие паркомясто, каквито коментари се срещаха в социалните мрежи по повод кражбата

„От години тук има недостиг на паркоместа. Всички знаем, че последният жител на блока, който се прибира вечер, има голямо затруднение с паркирането и затова използваме автомобил в неизправно състояние, който не се движи от години, паркирайки напречно пред него”, сподели Савов. И добави, че тази практика по никакъв начин не затруднява движението по улицата пред блока.

Той отрече да коментира стойността на откраднатото, но посочи, че става дума за четирицифрена сума.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации